Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1278
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113565
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1278
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113565
Składniki
Awokado obrać ze skórki, pokroić w półplasterki. Marakuje przekroić na połowę i łyżeczką wybrać miąższ, którym polewamy awokado. Obrać gruszki i dwie mandarynki. Gruszki kroimy w ósemki, mandarynki dzielimy na cząstki i dodajemy do sałatki. Z mandarynki, która została wyciskamy sok i nim polewamy całą sałatkę. No i gotowe.