Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość szybko się ją robi, w sam raz na postne piątki:)
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4443
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1046
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 464
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3039
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38762
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4443
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1046
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 464
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3039
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38762
Składniki
Makrele obieramy dokładnie z ości. Rozdrabniamy. Pozostałe składniki kroimy w kostkę. Seler w drobniutkie paseczki. Doprawiamy solą, pieprzem, majonezem. Mieszamy.
Podajemy z chlebem.
Ja ostatnio kukurydzę zastąpiłam kiełkami fasoli mung z puszki - też było dobre.