Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość szybko się ją robi, w sam raz na postne piątki:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1100
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1082
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13037
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1100
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1082
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13037
Składniki
Makrele obieramy dokładnie z ości. Rozdrabniamy. Pozostałe składniki kroimy w kostkę. Seler w drobniutkie paseczki. Doprawiamy solą, pieprzem, majonezem. Mieszamy.
Podajemy z chlebem.
Ja ostatnio kukurydzę zastąpiłam kiełkami fasoli mung z puszki - też było dobre.