Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość szybko się ją robi, w sam raz na postne piątki:)
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2482
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1878
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1631
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1573
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2482
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1878
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1631
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1573
Składniki
Makrele obieramy dokładnie z ości. Rozdrabniamy. Pozostałe składniki kroimy w kostkę. Seler w drobniutkie paseczki. Doprawiamy solą, pieprzem, majonezem. Mieszamy.
Podajemy z chlebem.
Ja ostatnio kukurydzę zastąpiłam kiełkami fasoli mung z puszki - też było dobre.