Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna sałatka wg przepisu mojej mamy :))
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8403
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8403
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Składniki
pieczarki i cebulę obrać i pokroić w kostkę, smażyć na maśle ok 10 min. Groszek odsączyć. Ogórki i jajka pokroić w kostkę. Szczypiorek posiekać. Wszystko razem wymieszać dodać majonez i doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego