Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna sałatka na przekąskę.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Składniki
Wykonanie: Jaja ugotować i pokroić w ósemki. Grzyby również ugotować z kostką i pokroić z szynką. Połączyć składniki, doprawić, dodać majonez wymieszany ze śmietaną i chrzanem, posypać natką pietruszki.