Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tej salatki nadaje sie zarowno wedzona makrela, jak i ryba z puszki typu tunczyk, szprot, sledz w oleju. Ja polecam uzyc lososia. Ladnie sie prezentuje w szklanym polmisku.
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2619
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 308
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 139
Polecam.
Odsłon: 179
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3123
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2619
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 308
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 139
Polecam.
Odsłon: 179
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3123
Składniki
Jaja ugotowac, oddzielic bialka od zoltek. Rybke (bez osci) rozdrobnic na kawalki. Cebule i ogorki kiszone pokroic w kostke. Na spod naczynia wykladamy starte na tarce jarzynowej o duzych oczkach bialka jajek. Na bialka wykladamy polowe porcji ryby, nastepnie cebulke, ogorki, ser, niewielka ilosc margaryny (rowniez startej na duzych oczkach) i majonez. I ponownie: ryba, cebula, ogorki, ser, margaryna, majonez. Gore posypujemy zoltkami (startymi na tarce). Smacznego