Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna sałatka o oryginalnym smaku, łącząca w sobie słodki miąższ gruszek, chrupiące orzechy włoskie i delikatny ser żółty. Godna polecenia ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8570
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 578
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8570
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 578
Składniki
Gruszki odsączyć z zalewy, pokroić w kostkę. Seler umyć, osuszyć, pokroić w plasterki. Gałązki szczypiorku sparzyć we wrzątku i schłodzić w zimnej wodzie.
Plasterki sera zwinąć w ruloniki i owinąć szczypiorkiem.
Gruszki, seler i orzechy połączyć, doprawić solą i pieprzem, nakładać do salaterek. Sałatkę podawać z majonezem, dekorować serowymi rulonikami.