Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka,której nie powinno zabraknąć na świątecznym stole.Smakosze śledzi będą zachwyceni.Serdecznie polecam:)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Śledzie wymoczyć w zimnej wodzie,zmieniając ją przez 3 godz. Jajka ugotować na twardo. Fasolkę odcedzić z zalewy i przepłukać zimną przegotowaną wodą. Wymoczone śledzie osuszyć ręcznikiem papierowym i pokroić w kostkę. Dodać fasolkę. Ogórki,jajka pokroić w kostkę dodać do śledzi. Koperek posiekać. Dać majonez,śmietanę,chrzan oraz pieprz. Wszystko wymieszać i odstawić do lodówki na godz.by smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!