Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1598
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 993
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1598
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 993
Składniki
Jaja i cebulę obrać i pokroić w kostkę.Szynkę ogórki i rzodkiewkę pokroić w paski.Wszklanej salaterce kolejno ułożyć warstwami połówki jaj,trzecią część ryżu,szynkę,połowe pozostałego ryżu,seler i ogórki,resztę ryżu,jaja,cebulę a na końcu rzodkiewkę.Poszczególne warstwy posypać delikatnie vegetą i posmarować na przemian majonezem i keczupem.