Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na dobrą sałatkę Babci Stefci z Bieszczad.
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13270
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2601
Prosta, lekka i szybka w wykonaniu sałatka, która idealnie odnajdzie się jako...
Odsłon: 10737
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 302
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 8306
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13270
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2601
Prosta, lekka i szybka w wykonaniu sałatka, która idealnie odnajdzie się jako...
Odsłon: 10737
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 302
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 8306
Składniki
Przygotowanie rosołu: Rosół podgrzać, wymieszać z żelatyną, po czym ostudzić. Wykonanie sałatki: Marchewkę, pietruszkę, ogórki, jabłka, ziemniaki pokroić w drobną kostkę, dodać odsączony groszek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać z majonezem według uznania. Przygotowane salaterki wypełnić do połowy przygotowaną sałatką, na górę położyć ćwiartki jajka i zalać rosołem. Następnie ozdobić natką pietruszki i wstawić do lodówki do następnego dnia.