Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na dobrą sałatkę Babci Stefci z Bieszczad.
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Przygotowanie rosołu: Rosół podgrzać, wymieszać z żelatyną, po czym ostudzić. Wykonanie sałatki: Marchewkę, pietruszkę, ogórki, jabłka, ziemniaki pokroić w drobną kostkę, dodać odsączony groszek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać z majonezem według uznania. Przygotowane salaterki wypełnić do połowy przygotowaną sałatką, na górę położyć ćwiartki jajka i zalać rosołem. Następnie ozdobić natką pietruszki i wstawić do lodówki do następnego dnia.