Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Delikatna i smaczna sałatka do obiadu.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 222
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1060
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 222
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1060
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Składniki
Wykonanie: Ananasa kroimy w kostkę, zaś sok zostawiamy sobie do zrobienia pysznego coctajlu, dodajemy taką samą ilość sparzonych obranych ze skórki pokrojonych w kostkę pomidorów, przypominających kostki ananasa. Lekko mieszając, przyprawić do smaku solą i pieprzem, po czym lekko schłodzić w lodówce.