Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała i smaczna sałatka na dobrą przekąskę.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15166
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4072
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8941
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15166
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4072
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8941
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach, obrać i pokroić dowolnie. Pozostałe warzywa pokroić w kostkę, wymieszać z resztą składników, przyprawić do smaku, dokładnie wymieszać. Schłodzić w lodówce i podawać z dodatkiem dobrej wędliny lub pieczywem.