Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8674
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8674
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Składniki
fasolke zieloną i zółtą ugotować w osolonej wodzie ,odcedzic i wystudzić,pokroić w 2 cm kawałki
cebulę.paprykę,ogórki i jajka pokroic w kostkę ,dodac do fasolki
tuńczyka rozdrobnic i również wrzycic do fasolki
dodać majonez i musztarde ,doprawić do smaku solą ,pieprzem i szczyptą cukru
na koniec dodac posiekana natke pietruszki,wszystko dokładnie wymieszać i na godzinę wstawić do lodówki
Sałatkę można podac jako przekąske lub na kolację z pieczywem