Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 56
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 56
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
fasolke zieloną i zółtą ugotować w osolonej wodzie ,odcedzic i wystudzić,pokroić w 2 cm kawałki
cebulę.paprykę,ogórki i jajka pokroic w kostkę ,dodac do fasolki
tuńczyka rozdrobnic i również wrzycic do fasolki
dodać majonez i musztarde ,doprawić do smaku solą ,pieprzem i szczyptą cukru
na koniec dodac posiekana natke pietruszki,wszystko dokładnie wymieszać i na godzinę wstawić do lodówki
Sałatkę można podac jako przekąske lub na kolację z pieczywem