Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 212
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4491
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12177
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6905
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5647
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 212
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4491
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12177
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6905
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5647
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić na kawałki i podsmażyć na oleju. Dodać trochę przyprawy gyros i jeszcze chwile smażyć. Sałatę umyć i osuszyć. Warzywa pokroić. Fetę również pokroić - ale nie całe opakowanie chyba, że ktoś lubi ;-) Wszystkie składniki połącz ze sobą i dosmaczyć w razie potrzeby.