Przekąski Przepis na:
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Kabanosy kroimy ukośnie na kawałki ok 1,5 - 2 cm.
Fasolkę odcedzamy i płuczemy na sitku. To samo robimy z cebulką.
Przekładamy do miseczki, dodajemy kilka łyżek majonezu i gotowe. Najlepiej smakuje jak się trochę " przegryzie"
Ja żeby było bardziej kolorowo dodałam jeszcze kilka łyżek kukurydzy z puszki, też bardzo smaczne połączenie.
Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 27 lutego 2013Zgłoś do usunięcia
Fakt szkoda że nie ma zdjęcia ale przepis i tak intryguje:-))0 Kto głosował? | Odpowiedz

wiano 01 czerwca 2011Zgłoś do usunięcia
Szkoda, że nie ma zdjęcia0 Kto głosował? | Odpowiedz