Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na tę sałatkę przywiozłam z Paryża,dostałam go od mojej cioci,u której jadłam ją na pysznej kolacji:)Bardzo mi posmakowała i jak mam ochotę to ją robię:)
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 69019
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 69019
Składniki
Paluszki surimi pokroić w kostkę,dodać kukurydzę.Jajka ugotowane na twardo pokroić w kawałki i dodać.Pomidory(można sparzyć wrzątkiem i obrać ze skóry,ja tak lubię) pokroić w mniejsze cząstki.
Zrobić sos vinegreat:olej +musztarda+ocet winny i polać sałatkę,wymieszać.Podawać z bagietką.