Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka do wszystkich potraw.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1509
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1258
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1357
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1103
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1509
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1258
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1357
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1103
Składniki
Do miseczki wsypujemy puszkę kukurydzy (konserwowej), dodajemy tuńczyka z puszki ok. 250 dkg, do zmiany koloru ja użyłem zielonej cebulki i czerwonej papryki. Do tego wszystkiego dodajemy 5 łyżek majonezu kieleckiego (inny też może być), 5 łyżek śmietany i 2 łyżeczki musztardy dla podkreślenia smaku. Wkładamy do lodówki na ok. 2 godz. podajemy schłodzone.