Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka do wszystkich potraw.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2627
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 880
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2627
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 880
Składniki
Do miseczki wsypujemy puszkę kukurydzy (konserwowej), dodajemy tuńczyka z puszki ok. 250 dkg, do zmiany koloru ja użyłem zielonej cebulki i czerwonej papryki. Do tego wszystkiego dodajemy 5 łyżek majonezu kieleckiego (inny też może być), 5 łyżek śmietany i 2 łyżeczki musztardy dla podkreślenia smaku. Wkładamy do lodówki na ok. 2 godz. podajemy schłodzone.