Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka do wszystkich potraw.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8230
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 440
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8230
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 440
Składniki
Do miseczki wsypujemy puszkę kukurydzy (konserwowej), dodajemy tuńczyka z puszki ok. 250 dkg, do zmiany koloru ja użyłem zielonej cebulki i czerwonej papryki. Do tego wszystkiego dodajemy 5 łyżek majonezu kieleckiego (inny też może być), 5 łyżek śmietany i 2 łyżeczki musztardy dla podkreślenia smaku. Wkładamy do lodówki na ok. 2 godz. podajemy schłodzone.