Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka w wykonaniu.
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 27
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8789
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 27
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8789
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Składniki
Pora umyć, pokroić w piórka i sparzyć. Po 10 minutach odcedzić.
Mięso umyć, pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Wystudzić.
Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę.
Fasolkę i kukurydzę odcedzić.
Wszystkie składniki razem połączyć, dodać majonez, śmietanę, musztardę i przyprawy. Dobrze wymieszać. SMACZNEGO!