Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka w wykonaniu.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 115
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1163
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1202
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13294
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 115
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1163
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1202
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13294
Składniki
Pora umyć, pokroić w piórka i sparzyć. Po 10 minutach odcedzić.
Mięso umyć, pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Wystudzić.
Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę.
Fasolkę i kukurydzę odcedzić.
Wszystkie składniki razem połączyć, dodać majonez, śmietanę, musztardę i przyprawy. Dobrze wymieszać. SMACZNEGO!