Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 111 Ocena: 1852
Dodano: 20.08.2008
Odsłon: 8592
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Paluszki pokroić w 1-cm kawałki, ogórka obrać (można nie obierać - ja tak robię - sałatka wtedy ładniej wygląda :) , wydrążyć - oczyścić z pestek, pokroić w niezbyt małą kostkę, dodać odsączoną kukurydzę, ugotowany wcześniej i przestudzony ryż, posiekany koperek i łyżkę majonezu.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Tangerinka 27 maja 2009Zgłoś do usunięcia
Anusiu13 : kupuję mrożone paluszki krabowe, rozmrażam je i kroję. Nie gotuję, bo się rozpadną i stracą kolor.Pozdrawiam
0 Kto głosował? | Odpowiedz

ANUSIA13 27 maja 2009Zgłoś do usunięcia
czy paluszki krabowe są surowe? mrożone też mogą być bez gotowania?0 Kto głosował? | Odpowiedz