Prosta w wykonaniu i przepyszna.Jedna z moich ulubionych,robię ją od lat.
Sałatka z pieczarek marynowanych
Składniki
- pieczarki marynowane, 2 słoiki małe(lub 1 duży)
- cebula, odrobina lub wcale
- jajka, 5 sztuk
- koperek, sporo
- pieprz,sól, odrobinę lub wcale
- majonez
Składniki
- pieczarki marynowane, 2 słoiki małe(lub 1 duży)
- cebula, odrobina lub wcale
- jajka, 5 sztuk
- koperek, sporo
- pieprz,sól, odrobinę lub wcale
- majonez
Etapy przygotowania
Pieczarki kroimy na mniejsze kawałki(ćwiartki).Jajka na twardo ścieramy lub kroimy na drobniejsze kawałki.Cebulę dodajemy opcjonalnie,ale naprawdę niedużo,pół małej i siekamy drobno.Sól,pieprz po szczypcie,ja osobiście nie daję.Koperek siekamy drobno i dodajemy sporo.Majonez wedle uznania.
Przepis w Waszym wykonaniu (4)
Komentarze do przepisu (0)
Ostatnio komentowane przepisy
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
- Impreza
- Amerykańska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Czosnek
- Oregano
Odsłon: 128
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 48
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Warzywa
- Mięso
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Kanapki
Odsłon: 13466
Ostatnio komentowane przepisy
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
- Impreza
- Amerykańska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Czosnek
- Oregano
Odsłon: 128
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 48
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Warzywa
- Mięso
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Kanapki
Odsłon: 13466
Składniki
- pieczarki marynowane, 2 słoiki małe(lub 1 duży)
- cebula, odrobina lub wcale
- jajka, 5 sztuk
- koperek, sporo
- pieprz,sól, odrobinę lub wcale
- majonez
Pieczarki kroimy na mniejsze kawałki(ćwiartki).Jajka na twardo ścieramy lub kroimy na drobniejsze kawałki.Cebulę dodajemy opcjonalnie,ale naprawdę niedużo,pół małej i siekamy drobno.Sól,pieprz po szczypcie,ja osobiście nie daję.Koperek siekamy drobno i dodajemy sporo.Majonez wedle uznania.