Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki i jajka to ciekawe połączenie.Polecam wypróbować.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 19
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3462
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 105
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 837
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 19
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3462
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 105
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 837
Składniki
Pieczarki oczyścić,opłukać i pokroić w drobna koseczke.Podsmazyc krótko na patelni,następnie odstawić do wystygnięcia.W miedzy czasie ugotowane na twardo jajka pokroic w kostkę a szczypiorek posiekać.Pieczarki połączyć z jajkami,szczypiorkiem i majonezem.Dokładnie wymieszac i przyprawic do smaku sola.pieprzem i słodka papryką.