Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki i jajka to ciekawe połączenie.Polecam wypróbować.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6884
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5051
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1948
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6884
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5051
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1948
Składniki
Pieczarki oczyścić,opłukać i pokroić w drobna koseczke.Podsmazyc krótko na patelni,następnie odstawić do wystygnięcia.W miedzy czasie ugotowane na twardo jajka pokroic w kostkę a szczypiorek posiekać.Pieczarki połączyć z jajkami,szczypiorkiem i majonezem.Dokładnie wymieszac i przyprawic do smaku sola.pieprzem i słodka papryką.