Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona tuńczykowa sałatka.Polecam:)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 784
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 784
Składniki
Ugotować ryż,wystudzić.Ogórki świeże i kiszone pokroić w kosteczkę,wrzucić do miski.Paprykę pokroić w kostkę dołożyć,tuńczyka odcedzić z zalewy lub oleju i wrzucić do miski.Dodać kukurydzę i ryż.Przyprawić solą i pieprzem,dołożyć majonez i pietruszkę zieloną.