Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 362
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 4385
Propozycja na obiad z polędwicy wieprzowej z paseczkiem tłuszczyku. Tę ostatn...
Odsłon: 160
Kurczak ciacciatore to włoskie danie oznaczające "kurczaka po myśliwsku". Jes...
Odsłon: 159
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 362
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 4385
Propozycja na obiad z polędwicy wieprzowej z paseczkiem tłuszczyku. Tę ostatn...
Odsłon: 160
Kurczak ciacciatore to włoskie danie oznaczające "kurczaka po myśliwsku". Jes...
Odsłon: 159
Składniki
Pierść z kurczaka przyprawiamy sola i curry, smażymy na patelni (pokrojone w kosteczke).
Selera naciowego kroimy w paseczki, brzoskwinie na cząstki, a winogrona na pół, orzechy tez mozna posiekac
Wszystkie składniki łączymy razem, dodajemy majonez (ja osobiscie nie dodaje bo go nie lubie, ale podobno jest lepsze), leciutko solimy i gotowe
Smacznego