Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1122
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1122
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
Składniki
Pierść z kurczaka przyprawiamy sola i curry, smażymy na patelni (pokrojone w kosteczke).
Selera naciowego kroimy w paseczki, brzoskwinie na cząstki, a winogrona na pół, orzechy tez mozna posiekac
Wszystkie składniki łączymy razem, dodajemy majonez (ja osobiscie nie dodaje bo go nie lubie, ale podobno jest lepsze), leciutko solimy i gotowe
Smacznego