Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny pomysł na drugie śniadanie lub kolację. Ta lekka potrawa może służyć jako przekąska między posiłkami, jak czujemy się głodni albo szybki posiłek w pracy
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182099
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182099
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Składniki
Chleb włożyć do tostera , a w tym czasie otworzyć puszkę z rybą, wyjąć na płaski talerz i ostrożnie rozdzielić każdą rybkę na połówki używając widelca lub noża. Ja usuwam łuski i kręgosłup, choć wiem, że te części są najzdrowsze.
Tosty posmarować masłem, położyć albo liść sałaty albo inną zieleninę, a na to połówki sardynki. Jeśli lubimy pikantne potrawy, można na liść sałaty wycisnąć trochę sosu Sriracha, a potem ułożyć połówki sardynki.