Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny pomysł na drugie śniadanie lub kolację. Ta lekka potrawa może służyć jako przekąska między posiłkami, jak czujemy się głodni albo szybki posiłek w pracy
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 49
Schab w pysznym sosie z zielonym pieprzem. Sos nie jest ostry, ale ma pieprzo...
Odsłon: 4272
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 177
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 49
Schab w pysznym sosie z zielonym pieprzem. Sos nie jest ostry, ale ma pieprzo...
Odsłon: 4272
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 177
Składniki
Chleb włożyć do tostera , a w tym czasie otworzyć puszkę z rybą, wyjąć na płaski talerz i ostrożnie rozdzielić każdą rybkę na połówki używając widelca lub noża. Ja usuwam łuski i kręgosłup, choć wiem, że te części są najzdrowsze.
Tosty posmarować masłem, położyć albo liść sałaty albo inną zieleninę, a na to połówki sardynki. Jeśli lubimy pikantne potrawy, można na liść sałaty wycisnąć trochę sosu Sriracha, a potem ułożyć połówki sardynki.