Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sardynki w prostej marynacie z octu jabłkowego.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 484
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 984
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 180
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2711
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 484
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 984
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 180
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2711
Składniki
Sardynki opłukać (żeby pozbyć się pozostałości łusek), dokładnie osuszyć.
Ocet jabłkowy wymieszać z solą, cukrem i oliwą, dodać nasiona kolendry i liście laurowe.
Sardynki układać w słoiki, zalać marynatą. Postawić do lodówki na 24 godziny do macerowania.