Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska na szczególną okazję.
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 161
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 94
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1198
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4135
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1168
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 161
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 94
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1198
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4135
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1168
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić na połówki i ułożyć na ozdobnym talerzyku. Następnie jajka przyprawić i posmarować majonezem wymieszanym z chrzanem. Układać warstwami na jajkach –kawałek sardynki – plasterek pomidora i plasterek cytryny. Ozdobić świeżą natką pietruszki i obłożyć oliwkami.