Do góry

Przekąski Przepis na:

Sardynki na jajkach

Sardynki na jajkach

Autor:

Przepisów i artykułów: 2319 Ocena: 14651

Dodano:

Odsłon: 431

Smaczna przekąska na szczególną okazję.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić na połówki i ułożyć na ozdobnym talerzyku. Następnie jajka przyprawić i posmarować majonezem wymieszanym z chrzanem. Układać warstwami na jajkach –kawałek sardynki – plasterek pomidora i plasterek cytryny. Ozdobić świeżą natką pietruszki i obłożyć oliwkami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń