Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być faszerowany suszonymi śliwkami, ale z żurawiną jest moim skromnym zdaniem o wiele lepszy.
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3246
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 813
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 290
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 219
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3246
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 813
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 290
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 219
Składniki
Schab umyć osuszyć. Zrobić palcem dziurę przez środek i nadziać dokładnie żurawiną. Czosnek obrać, drobno pokroić. Wymieszać z przyprawami i olejem. Natrzeć dokładnie mięso i odstawić do lodówki na 2 godziny.
Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni około 1,5 godziny. Można podawać na zimno lub na ciepło.