Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny schabik dobry na gorąco jak i na zimno:)
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1187
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457665
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1436
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2256
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 575
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1187
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457665
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1436
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2256
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 575
Składniki
Schab dobrze wypłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem.
długim ostrym nożem wyciać w schabie tunel na śliwki
mieso nasmarować oliwą z oliwek i dobrze natrzeć z każdej strony wszystkimi przyprawami.
W tunel włożyć ciasno śliwki i odstawić gotowy schabik na godzine do lodówki.
Po godzinie włoyć schab do zaroodpornego naczynia z pokrywką i włożyc do piekarnika nagrzanego do 180 stopni.
piec około 1,5 godziny. po tym czasie zciągnąć pokrywke i piec jeszcze około 20 minut.
Schabik mozna podawac na ciepło do obiadu lub jako zimna płyte.
SMACZNEGO