Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne roladki schabowe z kaszą gryczaną i z grzybkami leśnymi. Roladki smakują wybornie jak do obiadu tak też jako samodzielna przekąska.
naczynie żaroodporne, folia aluminiowa, patelnia, nóż,
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 327
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 327
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Kaszę ugotować według opisu na opakowaniu, grzyby rozmrozić odcisnąć z nadmiaru wody, smażyć na gorącym oleju z obraną i pokrojoną cebulą. Ugotowaną kaszę dodać do grzybów wymieszać i smażyć jeszcze około 15 minut razem doprawiając pieprzem i solą oraz przyprawą uniwersalną kucharek. Kotlety rozbić, natrzeć solą i pieprzem, nałożyć farsz, ciasno zwinąć w roladę. Obwinąć folią aluminiową ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Włożyć do nagrzanego piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 45 minut. Po upieczeniu zdjąć folie a roladki pokroić w grubsze plastry. Podawać do drugiego dania lub jako przekąskę.