Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne roladki schabowe z kaszą gryczaną i z grzybkami leśnymi. Roladki smakują wybornie jak do obiadu tak też jako samodzielna przekąska.
naczynie żaroodporne, folia aluminiowa, patelnia, nóż,
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22281
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 129
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 145
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22281
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 129
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 145
Składniki
Kaszę ugotować według opisu na opakowaniu, grzyby rozmrozić odcisnąć z nadmiaru wody, smażyć na gorącym oleju z obraną i pokrojoną cebulą. Ugotowaną kaszę dodać do grzybów wymieszać i smażyć jeszcze około 15 minut razem doprawiając pieprzem i solą oraz przyprawą uniwersalną kucharek. Kotlety rozbić, natrzeć solą i pieprzem, nałożyć farsz, ciasno zwinąć w roladę. Obwinąć folią aluminiową ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Włożyć do nagrzanego piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 45 minut. Po upieczeniu zdjąć folie a roladki pokroić w grubsze plastry. Podawać do drugiego dania lub jako przekąskę.