Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna przekąska.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1073
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1033
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12936
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1073
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1033
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12936
Składniki
Wykonanie: Jajka ubić z mąką, dodać posiekaną szałwię, czosnek, bułkę tartą, grysik i wymieszać. Ser pokroić w plastry, maczać dokładnie w przygotowanej panierce. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor, uważając aby nie roztopił się ser. Odsączyć na ręczniku papierowym i podawać z konfiturą. SMACZNEGO.