Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna przekąska.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7703
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2911
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7703
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2911
Składniki
Wykonanie: Jajka ubić z mąką, dodać posiekaną szałwię, czosnek, bułkę tartą, grysik i wymieszać. Ser pokroić w plastry, maczać dokładnie w przygotowanej panierce. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor, uważając aby nie roztopił się ser. Odsączyć na ręczniku papierowym i podawać z konfiturą. SMACZNEGO.