Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna przekąska.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2363
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1238
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2363
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1238
Składniki
Wykonanie: Jajka ubić z mąką, dodać posiekaną szałwię, czosnek, bułkę tartą, grysik i wymieszać. Ser pokroić w plastry, maczać dokładnie w przygotowanej panierce. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor, uważając aby nie roztopił się ser. Odsączyć na ręczniku papierowym i podawać z konfiturą. SMACZNEGO.