Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka przygotowuje się bardzo szybko. Ciasto składa się tylko z trzech składników. Wypróbuj koniecznie!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 748
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1796
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 264
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 748
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1796
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 264
Składniki
Żółty ser zetrzeć na tarce lub za pomocą rozdrabniacza. Połączyć wszystkie składniki (mąka, masło, ser żółty) i zagnieść ciasto. Z ciasta uformować kulę, owinąć folią i włożyć do lodówki na 30 minut. Ciasto rozwałkować na prostokąt. Za pomocą radełka lub zwykłego noża, pociąć na małe prostokąty. Ciastka ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować białkiem i posypać słonecznikiem. Piec 15-20 minut w temp. 180°C.