Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowe ciasteczka to bardzo fajny dodatek do czerwonego barszczyku.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2290
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4377
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1303
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 279
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2290
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4377
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1303
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 279
Składniki
Zagniatamy ciasto z sera żółtego startego na tarce o grubych oczkach, mąki, margaryny, jajek i soli. Wkładamy na 10 minut do lodówki. Ze startego sera żółtego i serka czosnkowego przygotowujemy nadzienie, które doprawiamy pieprzem. Ciasto rozwałkowujemy cienko i szklanką wycinamy koła. Na środku kładziemy łyżeczką nadzienie i zlepiamy jak pieroga. Układamy na blasze i pieczemy w 200 stopniach 15-20 minut.