Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowe ciasteczka to bardzo fajny dodatek do czerwonego barszczyku.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1278
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39237
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1278
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39237
Składniki
Zagniatamy ciasto z sera żółtego startego na tarce o grubych oczkach, mąki, margaryny, jajek i soli. Wkładamy na 10 minut do lodówki. Ze startego sera żółtego i serka czosnkowego przygotowujemy nadzienie, które doprawiamy pieprzem. Ciasto rozwałkowujemy cienko i szklanką wycinamy koła. Na środku kładziemy łyżeczką nadzienie i zlepiamy jak pieroga. Układamy na blasze i pieczemy w 200 stopniach 15-20 minut.