Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczna ale niebiańska przekąska która sprawdzi się na każdą okazję
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2703
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3090
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2703
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3090
Składniki
Plaster żółtego sera smaruję serkiem topionym smakowym bądź nie to już według uznania.
Na tak przygotowanym plastrze kładę kabanosa lub parówkę i zwijam ciasno w rulonik. Kabanosa czy parówkę można przekroić na pół.
Otrzymany rulonik przekrajam ostrym nożem na mniejsze kęski. Podaję w towarzystwie sałaty najczęściej roszponki dla przełamania koloru.