Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczna ale niebiańska przekąska która sprawdzi się na każdą okazję
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 286
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 384
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 520
Polecam.
Odsłon: 843
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 286
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 384
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 520
Polecam.
Odsłon: 843
Składniki
Plaster żółtego sera smaruję serkiem topionym smakowym bądź nie to już według uznania.
Na tak przygotowanym plastrze kładę kabanosa lub parówkę i zwijam ciasno w rulonik. Kabanosa czy parówkę można przekroić na pół.
Otrzymany rulonik przekrajam ostrym nożem na mniejsze kęski. Podaję w towarzystwie sałaty najczęściej roszponki dla przełamania koloru.