Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczna ale niebiańska przekąska która sprawdzi się na każdą okazję
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14577
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19642
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14577
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19642
Składniki
Plaster żółtego sera smaruję serkiem topionym smakowym bądź nie to już według uznania.
Na tak przygotowanym plastrze kładę kabanosa lub parówkę i zwijam ciasno w rulonik. Kabanosa czy parówkę można przekroić na pół.
Otrzymany rulonik przekrajam ostrym nożem na mniejsze kęski. Podaję w towarzystwie sałaty najczęściej roszponki dla przełamania koloru.