Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu i baaaaaardzo smakowe:)
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4461
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1064
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3147
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38788
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4461
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1064
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3147
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38788
Składniki
Zagnaitamy ciasto z mąki, śmietany, margaryny, 1 jajka i cukru waniliowego - odstawiamy na godzine do lodówki.
Twaróg rozgniatamy widelcem z drugim jajkiem i cukrem pudrem.
Ciasto wałkujemy na grubość ok 0,5 cm, kroimy na kwardaty. Na każdy nakładamy trochę przygotowanego twarogu i zawijamy w rożek.
Pieczemy w 220 stopniach przez ok 20 minut na złoty kolor.
Ostudzone posypujemy cukrem pudrem. SMACZNEGO:)))