Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 22233
Dodano: 20.04.2009
Odsłon: 3740
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Paluszki rybne usmażyć na oleju, a potem ułożyć na papierowym ręczniku, aby ociekł z nich tłuszcz ze smażenia. Plastry sera przekroić po prze-kątnej tak, by powstały z nich trójkąty. Papryki umyć, wydrążyć gniazda nasienne. Z papryk wyciąć małe trójkąciki. Trójkąty żółtego sera nawlec na wykałaczki, na końcu nałożyć trójkąciki z papryki.
Następnie wykałaczki wbić w paluszki rybne. Przekąskę podawać z keczupem, majonezem, sosem pomidorowym albo z dipami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

daniella 13 października 2009Zgłoś do usunięcia
Fajny pomysł!1 Kto głosował? | Odpowiedz