Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu serowe żagielki doskonale nadają się na przyjęcia, szczególnie te dziecięce. Rozbawią i zaspokoją pierwszy głód naszych gości.
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 160
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 129
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 68
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 160
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 129
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 68
Składniki
Paluszki rybne usmażyć na oleju, a potem ułożyć na papierowym ręczniku, aby ociekł z nich tłuszcz ze smażenia. Plastry sera przekroić po prze-kątnej tak, by powstały z nich trójkąty. Papryki umyć, wydrążyć gniazda nasienne. Z papryk wyciąć małe trójkąciki. Trójkąty żółtego sera nawlec na wykałaczki, na końcu nałożyć trójkąciki z papryki.
Następnie wykałaczki wbić w paluszki rybne. Przekąskę podawać z keczupem, majonezem, sosem pomidorowym albo z dipami.