Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki mogą być lekko czerstwe, ponieważ i tak będą się piekły w piekarniku, więc to dobry sposób na smaczne zutylizowanie ich nadmiaru. Pasty serowej im więcej damy do środka tym lepiej. Po prostu kaloryczna rozpusta ;).
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8851
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1132
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11432
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 470
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8851
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1132
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11432
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 470
Składniki
Piekarnik rozgrzać do temperatury 180C. Ser rozdrobnić na mniejsze kawałki lub zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ser i masło utrzeć w blenderze. Dodać wyciśnięty ząbek czosnku. Wszystko wymieszać na jednolitą pastę.
Bułki pokroić na plastry, każdy posmarować pastą po dwóch stronach. Gotowe bułki przekroić na pół i zawinąć w papier do pieczenia. Bułki piec przez 30 minut w piekarniku, do momentu aż skórka będzie chrupiąca a pasta serowa w środku się rozpuści.