Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety drobiowe z pieczarkami, siekane, podane jako przekąska ciepła z chlebem.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424789
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10641
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336930
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4731
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424789
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10641
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336930
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4731
Składniki
Filety myjemy, osuszamy papierowymi ręczniczkami,kroimy z cebulą w kostkę. Pieczarki wymyte ścieramy razem z żółtym serem na wiórki przez duże oczka. Lubczyk drobno kroimy. Wszystkie składniki umieszczamy w większej misce, dodajemy jajka i przyprawy z mąką.
Dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Całość przykrywamy i wstawiamy do lodówki na 2 godziny, żeby przeszło przyprawami.
Po tym czasie smażymy na gorącym oleju nałożone dużą łyżką kotlety, z obu stron na rumiany kolor.
Usmażone kotlety możemy podać jako ciepłą przekąskę lub z ziemniakami i surówką jako danie główne. Smaczne są również zimne. Smacznego!!!