Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 785
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 785
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Skrzydełka umyc i wysmarowac olejem połączonym z solą. Ułożyc na blasze, piec w temp. 180 stopni 30 min.
Składniki glazury wymieszac. Po 30 min. wyjąc z piekarnika skrzydełka, wysmarowac glazurą. Temperaturę w piekarniku zwiększyc do 200 stopni, włożyc skrzydełka i piec jeszcze 30 min, co jakiś czas przekładając smarowac sosem, aż skrzedełka się przyrumienią. Smacznego