Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 162
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1885
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14660
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19713
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 162
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1885
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14660
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19713
Składniki
Skrzydełka umyc i wysmarowac olejem połączonym z solą. Ułożyc na blasze, piec w temp. 180 stopni 30 min.
Składniki glazury wymieszac. Po 30 min. wyjąc z piekarnika skrzydełka, wysmarowac glazurą. Temperaturę w piekarniku zwiększyc do 200 stopni, włożyc skrzydełka i piec jeszcze 30 min, co jakiś czas przekładając smarowac sosem, aż skrzedełka się przyrumienią. Smacznego