Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1715
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1506
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1481
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1744
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1715
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1506
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1481
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1744
Składniki
Skrzydełka umyc i wysmarowac olejem połączonym z solą. Ułożyc na blasze, piec w temp. 180 stopni 30 min.
Składniki glazury wymieszac. Po 30 min. wyjąc z piekarnika skrzydełka, wysmarowac glazurą. Temperaturę w piekarniku zwiększyc do 200 stopni, włożyc skrzydełka i piec jeszcze 30 min, co jakiś czas przekładając smarowac sosem, aż skrzedełka się przyrumienią. Smacznego