Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tania i smaczna przekąska.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1723
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1520
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1486
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1778
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1723
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1520
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1486
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1778
Składniki
Wykonanie: Włoszczyznę opłukać, pokroić, zalać wodą, dodać przyprawy, posolić i gotować około 20 minut. Następnie dodać skrzydełka i gotować ponownie przez 15-20 minuty. W między czasie rozgrzać olejna patelni, dodać miód, odsączone skrzydełka , podlać wódka, zagotować i lekko podlać wywarem warzywnym. Dusić przez 20 minut, włożyć winogrona i gotować na bardzo wolnym ogniu przez 10 minut.