Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tania i smaczna przekąska.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 160
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1884
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14641
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19704
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 160
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1884
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14641
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19704
Składniki
Wykonanie: Włoszczyznę opłukać, pokroić, zalać wodą, dodać przyprawy, posolić i gotować około 20 minut. Następnie dodać skrzydełka i gotować ponownie przez 15-20 minuty. W między czasie rozgrzać olejna patelni, dodać miód, odsączone skrzydełka , podlać wódka, zagotować i lekko podlać wywarem warzywnym. Dusić przez 20 minut, włożyć winogrona i gotować na bardzo wolnym ogniu przez 10 minut.