Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne skrzydełka z chrupiącą skórką a w środku soczyste i mięciutkie. Idealne na spotkania towarzyskie .Polecam.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1147
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1147
Składniki
Skrzydełka opłukaj, odetnij małe końcówki skrzydełek i osusz ręcznikiem papierowym .
Do miseczki wlej olej, dodaj przyprawy i przeciśnięty przez praskę czosnek wymieszaj. Następnie natrzyj skrzydełka przyprawami i wstaw do lodówki na minimum dwie godziny a najlepiej na całą noc.
Skrzydełka ułóż w koszu frytkownicy ustaw temperaturę na 200 st. i piec około 25 minut w połowie pieczenia możesz odwrócić na drugą stronę .
Skrzydełka najlepiej smakują z ulubionym pieczywem i ulubioną sałatką . Polecam.