Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka przekąska dla niespodziewanych gości :) nie podałam specjalnie ilości gdyż każdy sam może dostosować ilość do potrzeb :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1021
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 938
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12793
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1021
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 938
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12793
Składniki
Skrzydła opłukać, obrać ze zbędnego upierzenia i osuszyć.
W zgięcia skrzydełek powkładać po 2 śliwki a następnie owinąć plasterkiem boczku. Dobrze pospinać wykałaczkami. Doprawić przyprawą do kurczaka.
Piec w piekarniku 200 stopni około 60 minut.