Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka przekąska dla niespodziewanych gości :) nie podałam specjalnie ilości gdyż każdy sam może dostosować ilość do potrzeb :)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8600
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3039
Polecam.
Odsłon: 1828
Polecam.
Odsłon: 526
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8600
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3039
Polecam.
Odsłon: 1828
Polecam.
Odsłon: 526
Składniki
Skrzydła opłukać, obrać ze zbędnego upierzenia i osuszyć.
W zgięcia skrzydełek powkładać po 2 śliwki a następnie owinąć plasterkiem boczku. Dobrze pospinać wykałaczkami. Doprawić przyprawą do kurczaka.
Piec w piekarniku 200 stopni około 60 minut.