Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka przekąska dla niespodziewanych gości :) nie podałam specjalnie ilości gdyż każdy sam może dostosować ilość do potrzeb :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1250
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 594
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1351
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1250
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 594
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1351
Składniki
Skrzydła opłukać, obrać ze zbędnego upierzenia i osuszyć.
W zgięcia skrzydełek powkładać po 2 śliwki a następnie owinąć plasterkiem boczku. Dobrze pospinać wykałaczkami. Doprawić przyprawą do kurczaka.
Piec w piekarniku 200 stopni około 60 minut.