Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Jak to mówi koleżanka z pracy :Ona ryb nie luby ,tylko śledzie :)... Ja przepadam za śledziami. Na stole z zakąskami obowiązkowo musi być choć jeden rodzaj śledzi. Te czerwone nie tylko pięknie prezentują się ,ale też świetnie smakują. Polecam tą tradycyjną rosyjską zakąskę.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67925
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1943
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67925
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1943
Składniki
Cebulę posiekałem , zeszkliłem na oleju. Dodałem koncentrat i nieco wody. Przyprawiłem , podgrzałem minutę , ostudziłem. Śledzie pokroiłem na kawałki , ułożyłem w słoju , przekładając każdą warstwę cebulą. Pozostawiłem na noc. Podałem razem z cebulą na czarnym chlebie.