Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Jak to mówi koleżanka z pracy :Ona ryb nie luby ,tylko śledzie :)... Ja przepadam za śledziami. Na stole z zakąskami obowiązkowo musi być choć jeden rodzaj śledzi. Te czerwone nie tylko pięknie prezentują się ,ale też świetnie smakują. Polecam tą tradycyjną rosyjską zakąskę.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2375
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18133
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2081
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2375
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18133
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2081
Składniki
Cebulę posiekałem , zeszkliłem na oleju. Dodałem koncentrat i nieco wody. Przyprawiłem , podgrzałem minutę , ostudziłem. Śledzie pokroiłem na kawałki , ułożyłem w słoju , przekładając każdą warstwę cebulą. Pozostawiłem na noc. Podałem razem z cebulą na czarnym chlebie.