Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Jak to mówi koleżanka z pracy :Ona ryb nie luby ,tylko śledzie :)... Ja przepadam za śledziami. Na stole z zakąskami obowiązkowo musi być choć jeden rodzaj śledzi. Te czerwone nie tylko pięknie prezentują się ,ale też świetnie smakują. Polecam tą tradycyjną rosyjską zakąskę.
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 431
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 992
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 98
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 431
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 992
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 98
Składniki
Cebulę posiekałem , zeszkliłem na oleju. Dodałem koncentrat i nieco wody. Przyprawiłem , podgrzałem minutę , ostudziłem. Śledzie pokroiłem na kawałki , ułożyłem w słoju , przekładając każdą warstwę cebulą. Pozostawiłem na noc. Podałem razem z cebulą na czarnym chlebie.