Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Jak to mówi koleżanka z pracy :Ona ryb nie luby ,tylko śledzie :)... Ja przepadam za śledziami. Na stole z zakąskami obowiązkowo musi być choć jeden rodzaj śledzi. Te czerwone nie tylko pięknie prezentują się ,ale też świetnie smakują. Polecam tą tradycyjną rosyjską zakąskę.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2534
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 227
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2534
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 227
Składniki
Cebulę posiekałem , zeszkliłem na oleju. Dodałem koncentrat i nieco wody. Przyprawiłem , podgrzałem minutę , ostudziłem. Śledzie pokroiłem na kawałki , ułożyłem w słoju , przekładając każdą warstwę cebulą. Pozostawiłem na noc. Podałem razem z cebulą na czarnym chlebie.