Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8622
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3056
Polecam.
Odsłon: 1852
Polecam.
Odsłon: 535
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8622
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3056
Polecam.
Odsłon: 1852
Polecam.
Odsłon: 535
Składniki
Śledzie wymoczyć ,wyporcjować ( na 3 cm paski) ,sporządzić marynatę. Zagotować wodę z octem ,cukrem i zielem angielskim ,ostudzić. Cebulę pokroić w plastry ,dodać do zalewy ,zagotować ,ponownie ostudzić. Dodać koncentrat ,olej ,paprykę ,ponownie zagotować i ostudzić. Zalać śledzie i wstawić do lodówki min na 48 godzin.