Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1266
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1082
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1266
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1082
Składniki
Cytrynę pokroić na kawałki ,cebulę drobno posiekać. W rondlu rozgrzać olej ,podsmażyć cebulę ,następnie dodać miód ,ocet balsamiczny i rozmaryn. Podgrzewać 5 min ,po czym ostudzić. Śledzie włożyć do słoika ,dodać kawałki cytryny i zalać sosem miodowym. wstawić do lodówki na co najmniej 5 godz.