Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 918
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 918
Składniki
Sledzie oczyszczamy, odsaczamy z oleju i kroimy w czastki.
cebule i jablka kroimy w kosteczke, dodajemy do sledzi, zalewamy smietana i maslanka i odstawiamy na godzinke zeby sie przegryzlo
Na koniec doprawiamy cukrem i pieprzem wg uznania i podajemy z ziemniakami w mundurkach. Smacznego