Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
Sledzie oczyszczamy, odsaczamy z oleju i kroimy w czastki.
cebule i jablka kroimy w kosteczke, dodajemy do sledzi, zalewamy smietana i maslanka i odstawiamy na godzinke zeby sie przegryzlo
Na koniec doprawiamy cukrem i pieprzem wg uznania i podajemy z ziemniakami w mundurkach. Smacznego