Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik na stół wigilijny.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2933
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 250
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2933
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 250
Składniki
Wykonanie: Żółtka utrzeć z musztardą, solą i pieprz do smaku. Dodać ocet, olej cały czas miksując. Ogórki, cebulę obrać i drobno pokroić. Połączyć z ubitą masą, dodając szczyptę pieprzu cayenne. Śledzie pokroić na kawałki, ułożyć w salaterce, polać sosem musztardowym i podawać na stół wigilijny.