Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie marynowane, to potrawa, której nie może zabraknąć na wigilijnym stole. Przygotowuje się je bardzo szybko i prosto.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 916
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1167
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 916
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1167
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Składniki
Śledzie dokładnie myjemy i przekładamy do dużej miski.
Do garnuszka wlewamy wodę i ocet dodajemy przyprawy, sól, pieprz i gotujemy 10 minut. Odstawiamy marynatę do wystygnięcia.
Cebulę kroimy w średniej grubości krążki i dodajemy do śledzi. Zalewamy śledzie zimną marynatą, przykrywamy i odstawiamy do lodówki na 3 dni.