Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można je przygotować tydzień wcześniej, wtedy lepiej przejdą i będą pyszne.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1944
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2600
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1944
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2600
Składniki
Śledzie namoczyć w zimnej wodzie aby nie były za słone, pokroić na trzy części cebule pokroić w talarki. Do garnka wrzucić wszystkie składniki zalewy i zagotować, gotować ok 10 minut. Śledzie włożyć do słoika, zalać zimną zalewą i odstawić w zimne miejsce, aby się przegryzły.