Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
śledzie idealne na święta Bożego Narodzenia oraz na dni postne
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 222
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 949
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 222
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 949
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4042
Składniki
1. Cebulę pokrojoną w kostkę przesmażamy na oleju z zielem angielskim i liśćmi laurowymi 2. Pokrojone ogórki w drobną kostkę dodajemy do cebuli, mieszamy i chwilę przesmażamy. Dodajemy koncentrat pomidorowy, a po chwili miód. Całość dokładnie mieszamy. 3. Dolewamy wodę , doprawiamy pieprzem. Sos redukujemy, gotując go na wolnym ogniu. 4. Czekamy aż sos zgęstnieje 5. Śledzie kroimy na mniejsze kawałki, przekładamy do miski i mieszamy z sosem. Odstawiamy, by smaki się przegryzły. 6. Do dekoracji dodajemy koperek 7. Smacznego