Do góry

Przekąski Przepis na:

Śledzie po Królewsku

Śledzie po Królewsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 2527 Ocena: 18484

Dodano:

Odsłon: 7680

Super szybki przepis na smaczne śledzie.

Składniki

  • płaty śledziowe w oleju 6 szt
  • Cebula biała 2 szt
  • rodzynki królewskie 10 dag
  • Ketchup pikantny 3 łyżki
  • sól i pieprz do smaku
  • cukier do smaku
3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Śledzie po Królewsku

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Filety śledziowe pokroić w kostkę razem z cebulą. Wymieszać z rodzynkami, ketchupem, przyprawić do smaku, schłodzić i podawać jako przekąskę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń