Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3816
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 629
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3824
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 393
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 746
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3816
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 629
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3824
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 393
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 746
Składniki
Śledzie wymoczyć w wodzie. Cebulę obrać i pokroić w pióra. Podsmażyć na oleju przez ok. 2-3 minuty i dodać pieczarki pokrojone na plasterki oraz paprykę pokrojoną w kostkę lub paski. Całość smażyć do miękkości przez ok 10 minut. Dodać przyprawy, ocet oraz koncentrat. Wymieszać, zagotować i zdjąć z ognia. Odstawić do przestudzenia. Śledzie pokroić i wymieszać z przygotowanymi warzywami w oleju. Przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce. Smacznego!