Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 13
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21624
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 13
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21624
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Składniki
Śledzie wymoczyć w wodzie. Cebulę obrać i pokroić w pióra. Podsmażyć na oleju przez ok. 2-3 minuty i dodać pieczarki pokrojone na plasterki oraz paprykę pokrojoną w kostkę lub paski. Całość smażyć do miękkości przez ok 10 minut. Dodać przyprawy, ocet oraz koncentrat. Wymieszać, zagotować i zdjąć z ognia. Odstawić do przestudzenia. Śledzie pokroić i wymieszać z przygotowanymi warzywami w oleju. Przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce. Smacznego!