Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu ciasto. Wystarczy połączyć ze sobą ws...
Odsłon: 2882
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 9278
Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu ciasto. Wystarczy połączyć ze sobą ws...
Odsłon: 2882
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 9278
Składniki
Śledzie wymoczyć w wodzie. Cebulę obrać i pokroić w pióra. Podsmażyć na oleju przez ok. 2-3 minuty i dodać pieczarki pokrojone na plasterki oraz paprykę pokrojoną w kostkę lub paski. Całość smażyć do miękkości przez ok 10 minut. Dodać przyprawy, ocet oraz koncentrat. Wymieszać, zagotować i zdjąć z ognia. Odstawić do przestudzenia. Śledzie pokroić i wymieszać z przygotowanymi warzywami w oleju. Przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce. Smacznego!