Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2123
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421385
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2059
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2123
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421385
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2059
Składniki
Śledzie wymoczyć w wodzie. Cebulę obrać i pokroić w pióra. Podsmażyć na oleju przez ok. 2-3 minuty i dodać pieczarki pokrojone na plasterki oraz paprykę pokrojoną w kostkę lub paski. Całość smażyć do miękkości przez ok 10 minut. Dodać przyprawy, ocet oraz koncentrat. Wymieszać, zagotować i zdjąć z ognia. Odstawić do przestudzenia. Śledzie pokroić i wymieszać z przygotowanymi warzywami w oleju. Przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce. Smacznego!